Biografía da tenista alemá Sabina Lissitzky

Sabina Katarina Lisicki é unha popular tenista alemá. Ten raíces polacas. O titular do máis forte golpe nos torneos femininos. Finalista de Wimbledon en 2013 e gañador de oito torneos da versión WTA.

Considere a biografía dun tenista alemán.

Infancia

O atleta alemán naceu o 22 de setembro de 1989 en Troisdorf. Os pais teñen raíces polacas, pero hoxe viven en Alemaña.

Clasificación alemá

Aos sete anos, a pequena foi levada á sección de tenis. O principal axudante de Sabina Lissitzky é o seu propio pai, que está a facer o mellor para axudar no proceso de adestramento.

Carreira profesional

Nos anos junior, o novo tenista non foi capaz de conseguir moito éxito no tenis. Ata os 16 anos, Sabina non destacou entre outros tenistas medios, polo que o novo atleta decidiu pasar por completo a un nivel para adultos.

Non obstante, o debut de Sabina a nivel de adultos produciuse dous anos antes, cando puido chegar á fase final nos primeiros torneos. Grazas ás invitacións especiais, o alemán aprobou as cualificacións nos torneos da versión WTA. En dous anos de actuacións, Sabina conseguiu a primeira vitoria significativa no torneo WTA. Aos 16 anos, Kristina Brandi foi golpeada no torneo de Istambul.

tenis de lisina sabina

Ao ano seguinte, unha tenista alemá puido mellorar o seu rendemento. Como resultado, ata finais de ano Sabina alcanzou catro veces a fase final do torneo. A clasificación ao final da tempada axudou ao tenista alemán a entrar na clasificación do primeiro torneo de Grand Slam para adultos, que se disputou en Australia. No primeiro torneo de Grand Slam, a alemá pasou con facilidade as roldas de clasificación, entrando no empate principal, onde gañou dous partidos e logrou a terceira rolda. Despois, tras un éxito evidente e impresionante, o alemán continuou clasificándose para os torneos da WTA. Sabina recibiu unha invitación especial ao torneo en Miami grazas ao seu pai. Como resultado, o alemán chegou á cuarta rolda do torneo. Seis meses despois, Sabina pasou á fase final do torneo WTA. A finais de tempada, o tenista alemán atrincheiouse con confianza no primeiro cento do ranking mundial.

As próximas tempadas Sabina vai intentar progresar no seu xogo, mellorando o rendemento. O primeiro título non tardou en chegar. En abril de 2009, Sabina gañou o primeiro torneo da WTA.

Foto de Sabina Lissitzky

Dous anos despois, o tenista alemán conseguiu gañar dous títulos máis en solitario. No verán de 2011, Sabina gañou dous torneos duros: en Birmingham e Grapevine. Ao final da tempada, o alemán chegou á cuarta rolda en US OPEN. Como resultado, ao final da tempada, o tenista alemán acadou o 15º posto no ranking mundial.

Non obstante, o principal éxito na súa carreira agardou no 2013. No segundo torneo de Grand Slam en Francia, un tenista alemán chegou á terceira rolda. E xa en Wimbledon, a moza atleta chegou á final, na que perdeu contra a tenista francesa Marion Bartoli en dous sets. Despois de Wimbledon, o alemán sufriu unha lesión no pulso, polo que Sabina perdeu posteriores torneos nas primeiras etapas.

O ano seguinte foi o máis problemático da súa carreira, xa que o atleta foi atormentado constantemente por lesións. Incluso o arranxo na ponte do adestrador non axudou aos alemáns a establecer o xogo. Como resultado, Sabina gañou só un título menor ao longo da tempada e deixou 12 liñas no ranking.

Actuacións en Wimbledon

En 2015, a muller alemá conseguiu mellorar os resultados, pero Sabina Lissitzky non conseguiu recuperar a súa antiga gloria no tenis.

A día de hoxe, o atleta alemán non mostra resultados anteriores, quedando no segundo cento do ranking mundial.

Selección nacional

Un exitoso despegue na súa carreira permitiu ao mozo tenista debutar na selección nacional aos 19 anos. No primeiro partido, Sabina gañou gañando un punto para o seu equipo. O alemán xogou a maioría dos partidos nos dobres e dobres mixtos.