Biografía da tenista eslovaca Magdalena Rybarikova

Magdalena Rybarikova é unha famosa tenista eslovaca. Magdalena é o triunfo de cinco torneos da versión WTA, así como a semifinalista de Wimbledon en 2017 só e o dobrete 2014.

Considere a biografía da tenista eslovaca Magdalena Rybarikova.

Infancia

Un tenista naceu na pequena cidade eslovaca de Piestany o 4 de outubro de 1988. Magdalena naceu na familia máis sinxela. Meu pai traballaba como sinxelo traballador nunha central eléctrica, e miña nai era ama de casa. A rapaza é o fillo máis novo da familia. A moza ten unha irmá maior e un irmán. Xa a idade nova, a moza acudía a clases de tenis, honrando as súas habilidades en superficies rápidas, concretamente en herba e dura. E aos 15 anos mudouse a Bratislava para realizar adestramentos no Centro Nacional de Tenis.

Actuación en Wimbledon

Carreira profesional

A moza debutou no tenis profesional aos 16 anos, cando Magdalena xogou os seus primeiros partidos nos torneos ITF. Na seguinte tempada de xogos, a moza gañou os primeiros torneos da versión ITF. Ademais, a tenista eslovaca recibiu unha chamada á selección nacional, onde xogou na Confederación Cup. Un ano despois, o novo tenista conseguiu levar o primeiro punto na Copa Federación, axudando así ao seu equipo natal a conseguir un billete para o Segundo Grupo, batendo aos rivais vietnamitas.

Á idade de 18 anos, un novo tenista chegou á etapa final do xuvenil Wimbledon. Na parte final do torneo, o eslovaco perdeu ante a futura primeira raqueta do mundo, a danesa Carolyn Wozniacki en tres conxuntos.

Actuación en US OPEN

Á idade de 20 anos, o novo tenista seguiu actuando nos torneos ITF, gañando dous torneos menores ao comezo da tempada. Na mesma tempada, o eslovaco superou as cualificacións de Roland Garros, acadando a segunda volta. En US OPEN, un atleta prometedor chegou á terceira rolda e ao final da tempada chegou por primeira vez ás semifinais na versión do torneo da WTA. A finais de ano, o tenista eslovaco alcanzou o primeiro cento do ranking mundial, ocupando o 58º lugar.

No verán de 2009, o tenista eslovaco conseguiu o primeiro título en tenis para adultos. Nun torneo en Birmingham, Magdalena derrotou á tenista chinesa Li Na en dous partidos na final. Foi a primeira e última vitoria de Magdalena nos torneos de herba. Foi a vitoria nese torneo que axudou ao tenista eslovaco a situarse no TOP 50 do ranking mundial.

Foto Magdalena Rybarikova presentada no artigo.

Tenista eslovaca

O 2010 non foi o mellor para o tenista eslovaco. Durante a tempada, Magdalena non foi quen de gañar un só título, ao saír do primeiro centenar de clasificación ao final da tempada. Con todo, na Copa Confederación, Magdalena foi quen de poñerlle un punto ao seu equipo, xogando en tandem con Gantuhova. Esta vitoria axudou a selección nacional eslovaca a estar no grupo Primeiro no ano natural seguinte.

Ao ano seguinte, o tenista eslovaco gañou o seu segundo título de carreira ao gañar o torneo en Memphis. Magdalena tamén gañou o título nun torneo en Washington o próximo ano. Un ano despois, o tenista eslovaco puido defender o torneo en Washington.

O tenista eslovaco acadou un maior éxito en 2017, converténdose na 20ª raqueta do mundo segundo os resultados da tempada de xogo. Ao comezo da tempada, Magdalena gañou catro títulos nos torneos ITF e na metade da tempada puido alcanzar as semifinais de Wimbledon, vencendo a un dos favoritos do torneo durante o torneo. Despois de Wimbledon, Magdalena logrou chegar ás finais do torneo de Linz, o que axudou ao tenista a gañar pé nas vinte e superiores clasificacións.

Títulos

Durante a súa carreira, Magdalena gañou catro títulos da WTA. Tres títulos caeron na tapa dura, un na herba. Nos torneos de arxila, o tenista eslovaco non gañou.

Grand Slam Performances

No tenis para adultos, Magdalena Rybarikova non pode presumir de probas de éxito nos torneos de Grand Slam. O único éxito chegou en 2017, cando o atleta de 28 anos chegou aos partidos de semifinais de Wimbledon, perdendo na semifinal ante o futuro gañador do torneo. Nos restantes empates, o tenista eslovaco acadou un máximo da cuarta rolda.