Biografía do tenista alemán Alexander Zverev

Zverev Alexander Alexandrovich – un famoso tenista alemán. É o gañador de dez torneos ATP, o triunfo do xuvenil Australia Open e membro permanente da selección nacional alemá. Considere a biografía do tenista alemán Alexander Zverev.

Infancia

Un tenista alemán naceu o 20 de abril de 1997 na famosa cidade de Hamburgo. Alexander ten un irmán maior Michael, que tamén é un popular tenisista, pero conseguiu menos éxito que o seu irmán menor. Meu pai é un tenista profesional que xogou na URSS. A principios dos 90, a familia mudouse a Alemaña. O irmán maior, do mesmo xeito que o máis novo, xoga para a selección alemá. Desde unha idade temperá, o rapaz comezou a xogar ao tenis.

Final de trimestre

Carreira xuvenil

O tipo comezou a dar os seus primeiros pasos no tenis profesional aos 16 anos, chegando á parte final do torneo xuvenil de Grand Slam, que, por desgraza, perdeu. A principios do ano que vén, o tenista alemán tivo máis éxito, xa que Alexander foi quen de gañar o Open de Australia junior, amosando un xogo destacado durante todo o torneo.

Carreira en tenis para adultos

O debut no tenis para adultos tivo lugar en 2013, cando un tenista alemán xogou no seu torneo ATP natal en Hamburgo. No verán do próximo ano, Alexander gañou o primeiro título a nivel de adultos. Unhas semanas despois, o tipo chegou á fase de semifinal nun torneo na súa cidade natal.

No verán do ano que vén, Alexander conseguiu a última fase do torneo en Múnich por dobres co seu irmán. Uns meses despois, Alexander gañou o título no torneo de Heilbronn, o que lle permitiu ao novo tenista debutar no cen primeiro do ranking mundial. Na mesma tempada, Alexander por primeira vez na súa carreira xogou no torneo de Grand Slam para adultos, acadando a segunda volta.

Un mes despois, o tenista alemán alcanzou as semifinais no torneo en Bostad. Ao final da tempada, no segundo torneo de Grand Slam en América, Alexander conseguiu superar as eliminatorias do torneo, con todo, xa foi derrotado na primeira volta, perdendo ante o seu compatriota. Como resultado, Alexander rematou esa tempada na liña 83 da clasificación.

Alexander Zverev

En 2016, a alemá amosou resultados non menos destacados. No primeiro torneo de Grand Slam en Australia, Alexander non superou a primeira volta, xa que Andy Murray estivo nos rivais, que nese momento quedou no segundo posto da clasificación. Non obstante, xa o mes que vén, xunto co seu irmán, Alexander chegou ás finais do torneo de Montpellier. No mesmo torneo dun só nivel, Alexander chegou ás semifinais.

Ata o final da tempada, o tenista alemán foi capaz de amosar un xogo maduro, acadando roldas importantes nos torneos, pero non gañando ningún deles. Como resultado, Alexander rematou esa tempada na 24ª liña do ranking mundial.

No artigo móstranse fotos de Alexander Zverev.

Tenista alemán

Os logros máis significativos foron en 2017 e 2018. En 2017, o alemán conseguiu a terceira rolda no Open de Australia e a cuarta rolda en Wimbledon. Conseguindo varios títulos adicionais, Alexander converteuse nun dos mellores tenistas desa tempada, ao seleccionar para o torneo final ao final da tempada e tomar a máxima liña da clasificación na súa carreira – 4.

Xa na tempada actual, o tenista alemán tamén foi capaz de amosar un xogo digno gañando o torneo de arxila en Madrid. Nos torneos de Grand Slam, Alexander conseguiu por primeira vez na súa carreira alcanzar os cuartos de final nas competicións de Francia. Nos partidos restantes do Grand Slam, Alexander abandonou xa nas primeiras etapas: no Open de Australia e nos ABERTO estadounidense, a saída foi na terceira rolda.

Segundo os resultados da tempada actual, Alexander conseguiu ir ao torneo Final, ocupando o quinto posto.

Victoria do torneo

A día de hoxe, o tenista alemán está no quinto lugar do ranking mundial e 160 en dobres.

Durante a súa longa carreira, gañou dez veces sobre os dez primeiros tenistas. Dúas veces o alemán batía a lenda do tenis Roger Federer e Stan Wawrinka.

Premios e Logros

En tenis, Alexander Zverev obtivo excelentes resultados, independentemente da idade. En 2015, un tenista alemán recibiu o premio “Rookie do ano”, amosando un xogo de calidade. Alexander gañou dez títulos ATP sinxelos ata a data. A maioría deles entraron duramente, que é a portada de perfil dun tenista alemán.

En dobres, Alexander obtivo menos resultados, gañando só un título. Alexandre sempre tivo un irmán en parella. En 2017, o Zverev gañou o título en Montpellier. Cinco veces acabaron na final, pero catro veces perderon o torneo na fase final.