Biografía da tenista romanesa Simone Halep

Simone Halep é unha famosa tenista romanesa. O tenista “Forever Second” é coñecido polos afeccionados como o gañador de Roland Garros en 2018 e a primeira raqueta do mundo ata a data.

No artigo, consideramos en detalle a biografía de Simone Halep.

Infancia

Futuro primeira raqueta do mundo naceu na pequena cidade de Konstanz o 27 de setembro de 1991. A rapaza vivía na familia máis común e non marcable. Meu pai ocupaba un posto de dirección nunha leiteira, e miña nai era ama de casa e coidaba dos fillos en crecemento. A nena era o neno máis novo da familia. Foi o irmán maior quen axudou a Simone a namorarse do tenis aos catro anos.

O primeiro mentor descubriu rapidamente o potencial destacado na pequena e informou aos seus pais de que estaban a medrar unha futura estrela mundial. Os pais, pola súa banda, decidiron renunciar a todas as súas forzas para axudar á súa filla a alcanzar as alturas do tenis. Para iso, a familia vendeu a súa casa e tamén recadou préstamos do banco.

A pequena deuse conta de que os seus pais trataban de todos os xeitos posibles para axudala nos seus esforzos. Unha motivación adecuada axudou á rapaza a dar todo o posible en cada adestramento.

Carreira profesional

Xa aos 16 anos, unha tenista romanesa demostrou o seu sorprendente talento. Aos 17 anos, a rapaza alcanzou as semifinais do prestixioso torneo Australia Open, mentres gañou dous torneos internacionais e o xuvenil Roland Garros. Á idade de 19 anos, o tenista romanés puido entrar na rede de adultos. O mozo e ambicioso atleta non era un competidor entre iguais.

Simone Halep

En abril do mesmo ano, a romanesa alcanzou as súas primeiras finais na súa carreira profesional. Na primeira tempada no tenis para adultos, a romanesa puido engadir aos seus puntos de activo de torneos de prestixio e TBS.

Ao ano seguinte, a rapaza debutou no 40 mellor do ranking mundial. Á idade de 20 anos, o romanés mostrou un xogo inestable, derrotando a rivais hábiles durante a tempada e perdendo ante adversarios menos poderosos.

Un ano despois, Simone non foi quen de pasar realmente dunha posición no ranking. Ao comezo da tempada, Simone perdeu nas primeiras roldas ante adversarios bastante débiles.

E xa no 2013, o tenista romanés foi capaz de chegar á primeira clasificación 20, acadando o 11º posto. Na tempada seguinte, Simone debutou no top ten da clasificación, onde está ata hoxe. Na historia do tenis, nin un só atleta pode presumir dunha estancia tan longa no top ten do ranking.

Actuacións en & quot; Rolland Garos & quot;

Ao ano seguinte, a romanesa puido chegar ás roldas importantes no TBS, con todo, non estaba destinada a gañar un dos torneos codiciados. O romanés só se contentou con torneos menores, onde non derrotaron aos rivais máis fortes.

En 2015, o tenista romanés tamén puido gañar varios torneos menores en Shenzhen e Dubai. Nos torneos de Grand Slam, a tenista alcanzou as roldas decisivas. Non obstante, ela non conseguiu gañar un dos torneos. O tenista romanés rematou a tempada na segunda liña da clasificación.

A partir do ano que vén, Simone conseguiu un gran éxito na súa carreira profesional, gañando varios torneos significativos ao longo do camiño.

En 2017, o romanés conseguiu gañar a primeira liña do ranking mundial, gañando a cobizada liña do tenista español Garbinier Mugurus. Debido aos cambios constantes de líderes, Simon non puido permanecer na primeira liña durante moito tempo, porque non podería converterse na propietaria do torneo de Grand Slam.

Fotos de Simone Halep preséntanse no artigo.

Gañador do torneo

Esta tempada converteuse en Simone nun dos máis destacados da súa carreira. A tenista romanesa conseguiu por primeira vez na súa longa carreira gañar o cobizado trofeo no torneo de Grand Slam, ao derrotar ao estadounidense Sloan Stevens na final.

A día de hoxe, o tenista romanés segue liderando o ranking mundial. Incluso os problemas por detrás a mediados da tempada non permitirán ao romanés abandonar o primeiro posto do ranking.

Vida persoal

Simone Halep é famosa polos seus seos. Ao comezo da súa carreira, os grandes seos eran enormes porque atopaba difícil moverse pola cancha. Como resultado, o tenista romanés decidiu someterse a unha cirurxía de redución de mama á idade de 18 anos. As fotos de Simone Halep presentadas no artigo demostran como cambiou a figura do atleta antes e despois da operación.

No seu tempo libre de tenis, o romanés pasa a ver comedias atípicas. O romanés é tamén un gran fan do talento de Julia Roberts.

Premios e Logros

Durante a súa longa carreira, a tenista romanesa gañou 10 trofeos. A vitoria en 2018 en Rolan Garros é considerada como a máis significativa, onde o romanés foi capaz de desfacerse do estigma “para o segundo segundo”.