Biografía da tenista francesa Kristina Mladenovich

Kristina Mladenovich é unha famosa tenista francesa. Dúas veces gañador dos torneos de Grand Slam en dobres e unha vez en dobres mixtos. Gañou 18 WTA dobres e un único.

Considere a biografía do tenista francés.

Infancia

A nena naceu na gloriosa cidade de Saint-Paul-sur-Mer, o 14 de maio de 1993. Pola súa nacionalidade é serbio, non obstante pasou toda a vida en Francia. A nena creceu nunha familia deportiva. O pai é un ex xogador profesional de balonmán. A nai é unha ex xogadora de voleibol profesional. Desde o nacemento, era obvio que a moza conectaría o seu futuro cos deportes. Christina ten un irmán máis novo, que tamén foi aos deportes, é dicir, ao fútbol. Aos sete anos, a rapaza recibiu tenis.

Kristina Mladenovich

Carreira profesional

O novo atleta comezou a dar os seus primeiros pasos no tenis en 2008, xogando no torneo de Grand Slam en dobres. A principios do ano que vén, o tenista francés debutou só, xogando no torneo de Grand Slam en Australia. Non obstante, na primeira rolda foi derrotada. Tres meses despois, na categoría de dobres, gañou o primeiro título gañando o torneo ITF en Foggia. No torneo de Grand Slam de Francia, un mozo atleta xogou no empate principal, pero unha vez máis foi derrotado na primeira volta.

En 2012, perfilouse o primeiro éxito na carreira dun tenista novo. A finais do verán, a francesa gañou o primeiro título da WTA, o que lle permitiu entrar no cen primeiro do ranking mundial.

Actuación en Wimbledon

Nas tempadas posteriores, o mozo atleta mostrou resultados estables, pero non conseguiu gañar os títulos en solteiros.

En 2017 chegou o cumio da carreira do tenista francés. A principios de marzo, Kristina chegou á final no torneo en Acapulco, perdendo ante a ucraína Lesya Tsurenko. Unha semana despois, nun torneo en Indiana Wells, a francesa chegou ás semifinais. Un mes despois, nun torneo de terra, Christina chegou á última fase do torneo en Stuttgart. Un éxito similar agardábase na competición de Madrid, onde Christina perdeu na romanesa final Simone Halep. No torneo de Grand Slam de Francia, a francesa puido chegar aos cuartos de final da batalla. Como resultado, ao final da tempada, Kristina tomou a liña máis alta da súa carreira: 11.

O 2018 non foi o mellor ano para un atleta, xa que o tenista non amosou nada destacado só. Christina perdeu a maioría dos torneos na primeira volta. Só en Wimbledon o atleta foi capaz de chegar á terceira rolda.

A día de hoxe, o tenista francés ocupa o posto 42 do ranking mundial de sinxelos.

Grand Slam Performances

Durante a maior parte da súa carreira, Christine centrouse exclusivamente no dobre. Cinco veces o novo tenista chegou á final das batallas do Grand Slam, pero só dúas veces puido gañar. En 2016, coa compatriota Caroline Garcia, Cristina gañou o torneo de arxila en Francia, vencendo á famosa parella rusa Vesnina – Makarova na final.

Dous anos despois, nun duro torneo en Australia, o tenista francés gañou o segundo título, derrotando á mesma parella rusa. Non obstante, nos compañeiros xa había o húngaro Timea Babos, que recentemente foi o principal rival en todas as competicións.

No artigo aparecen fotos de Kristina Mladenovich.

Actuación en Roland Garros

Tres veces, Christina foi derrotada nas finais: en 2014 en Wimbledon, en 2016 e 2018 en US OPEN.

Valoración

Kristina Mladenovich en 2017 obtivo a maior clasificación en solitario, ocupando o 11º lugar. No ranking de dobres, a francesa fíxose co segundo posto en 2016.

Premios e Logros

Durante a súa longa carreira no tenis, Kristina Mladenovich foi quen de gañar 19 títulos en torneos para adultos. O único trofeo sucedeu en febreiro de 2017, cando a francesa gañou a final contra a kazakh Yulia Putintseva no torneo de San Petersburgo. Ademais, o atleta perdeu sete veces nas finais do solitario.

Os 18 títulos restantes Christina gañou por dobres. Os mellores socios de Christina foron a húngara Timea Babos e a compatriota Caroline Garcia. Cinco títulos gañáronse co húngaro, incluído o aberto australiano en 2018. Con Carolyn Garcia, Christina gañou un título menos (catro).

Vida persoal

O tenista francés é un dos tenistas máis atractivos. Grazas á súa altura de 184 cm, Christina ten datos do modelo. Tras o remate da súa carreira profesional, a francesa pode acudir con tranquilidade á industria cinematográfica.

Nas pistas de tenis, o atleta sempre intenta ollar elegante, vestindo as roupas máis atractivas.

O seu ídolo na película é a famosa actriz Julia Roberts. Ademais do francés, Cristina fala inglés, italiano e serbio. Tamén entende ben a lingua rusa, pero non é fluente nela.

Ao comezo da súa carreira, a francesa estaba solitaria e tratou de centrarse exclusivamente nos logros deportivos.

O ano pasado, houbo rumores nos medios de comunicación de que unha francesa estaba a reunirse co famoso tenista austríaco Dominic Tim. Nin sequera pasaron un par de semanas, como se confirmaron. Kristina Mladenovich e Dominic Tim xuntos comezaron a cargar fotos conxuntas en Instagram, confirmando así a gravidade da súa relación.

Nunha entrevista, a francesa nega dilixentemente que as relacións afecten ao rendemento atlético. Segundo Christina, os encontros cos austríacos comezaron moito antes de que as estatísticas comezasen a deteriorarse.

Debido ao diferente horario de viaxes, os atletas practicamente non se cruzan. E a parella non vai sacrificar unha carreira por mor dunha relación. Só de cando en vez reúnense e pasan tempo xuntos ata os próximos torneos.